Mostrant de 1 a 10 de 14 notícies disponibles
-
Adaptació del microbioma del raïm com a eina per enfrontar el canvi climàtic
Ciència i enologia al Congrés ACE 2025
La nostra companya Gemma Beltran va participar al Congrés Internacional ACE de l'Enologia 2025, celebrat el 14 de novembre a Sant Sadurní d'Anoia.
En aquesta edició, Gemma va presentar una ponència molt rellevant titulada: "Adaptació del microbioma del raïm com a eina per enfrontar el canvi climàtic".
La seva intervenció posa en valor com la microbiota del raïm pot influir en la resiliència de la vinya enfront de l'estrès ambiental, una línia clau per al futur sostenible del sector.
Gràcies, Gemma, per portar la recerca del nostre grup a aquest escenari tan important i aportar idees fresques per afrontar els reptes del canvi climàtic! -
Noves Eines per millorar el control de la fermentació malolàctica
Ciència al Priorat!
La nostra companya Cristina Reguant va presentar el passat divendres 7 de novembre una ponència titulada "Noves eines per millorar el control de la fermentació malolàctica" en el marc de les I Jornades Científico-Tècniques d'Enologia i Viticultura del Priorat, celebrades a Falset.
Una trobada que ha permès compartir coneixement i posar en valor la recerca en enologia al territori. Gràcies, Cristina, per representar el grup amb tanta professionalitat!
-
Comiat del professor Albert Mas
Després de 48 anys dedicat a la docència, el professor Albert Mas diu adeu durant la seva darrera classe com professor Emèrit impartida al Màster WINTOUR
-
Defensa de Tesi Doctoral Sandra Martín Esteban
Sandra Martín ha defensat la seva tesi realitzada al grup BE i ha obtingut la màxima qualificació possible: Excellent Cum Laude. Enhorabona Sandra!
-
Els microbis de l'aroma dels formatges
Entrada del Blog "Bios i Altres" per Albert Bordons (29 juny 2025)
Els microorganismes són components essencials de moltes varietats de formatges i tenen papers importants en la seva elaboració i maduració. Per tant, les olors i aromes dels formatges són el resultat natural del variat metabolisme microbià.
-
Defensa de Tesi Doctoral Eugenia Iturritxa
Ahir va tenir lloc la defensa de la tesi doctoral d'Eugenia Iturritxa Vélez del Burgo, titulada "Optimización de la producción de cerveza artesana en el País Vasco: El impacto de las levaduras autóctonas y la calidad del agua", dirigida per la nostra companya Dra. María Jesús Torija Martínez.
La tesi va ser qualificada amb un excel·lent cum laude, el màxim reconeixement acadèmic. Enhorabona per aquesta gran fita, Eugenia! -
Defensa de Tesi de Katherine Bedoya
El dia 27 de novembre de 2024 ha presentat la tesi doctoral Katherine Bedoya amb títol “microbiological and organoleptic influence of different stresses during the pied de cuve applied to white wine vinification. Ehnorabona Dra Bedoya!
-
Defensa de Tesi Doctoral de Paloma Toraño
-
XXIII Congrés Espanyol de Microbiologia dels Aliments; 9-12 setembre 2024
Next Congress of Food Microbiology in Cartagena
Next 9th-12th September 2024: XXIII Spanish Congress of Food Microbiology.
The biannual meeting of Spanish food microbiologists, belonging to the Spanish Society of Microbiology (SEM), will be hold this time in the atractive historical city of Cartagena, in region of Murcia, southeast Spain. Click here for information: https://xxiiicma2024.es/
-
Curs Introductori a la Recerca en Microbiologia
8th-11th July 2024: Introductory Course to Research in Microbiology Professor J.R. Vilanueva, in Valencia, organised by the Spanish Society of Microbiology (SEM). Deadline for registration 25th March 2024. Click here for information.